hits

Aktiviteter for småbarn - hjemme

Hei og god morgen ☕

Sitter i skrivende stund på bussen på vei til jobb. Mitt eget ladested - hvor jeg ofte tenker og reflekterer over hverdagen!

Jeg har ei lita tulle som de fleste vet, og hun er nettopp blitt 15 mnd. Og det å skulle aktivisere, eller finne på noe å gjøre til henne er ikke alltid like enkelt.

Er været bra er vi ute så mye som mulig. Det elsker hun, plukker blomster, peker å sier "se", graver i bakken med spade og bøtte osv. For både meg og henne er livet uten tvil best ute!!

Dessverre her i Norge, er sol og varme ikke akkurat dagligvare, så dager kommer med skikkelig drittvær, eller sykdom, som gjør at dagen må tilbringes inne. Og der stopper det til meg 🙈

Jeg hadde vel en viss tro om at jeg var ganske kreativ, men når jenta mi blir for utålmodig og rampete glemmer jeg alle triks jeg kan 😅

Vi har forsøkt å tegne. Det ligger stadig tegninger og malerier i bhg, men virker ikke som hun syns det er nå gøy hjemme. 🤔 Hun vil heller spise tegnestiftene og malingen 🙈 Og tar kanskje et par streker, så skal hun ut av stolen og ned.

Å leke med lekene sine syns hun er gøy! Der kan hun ofte sitte for seg selv og pludre, så jeg tror ikke det er det at mamma liksom må aktivisere som er problemet heller.

Jeg er såå usikker på hva jeg skal finne på til henne når lekene er blitt kjedlige, ertelusa klør i fingrene og hun begynner å gjør ALT hun vet ikke er lov 🙈

Har noen av dere gode forslag til inneaktiviteter til noen som er så liten enda? Jeg er ikke helt for å sitte en hel dag å glo tv!!

Kom med forslag som fungerer/har fungert for deg og dine 🌺

Så kanskje slike dager kan bli litt mer koselig for oss alle sammen!

Og du - har du husket å meldt deg på min giveaway? 🙊 Fantastisk goodiebag for mor blir delt ut til en heldig vinner 17 juni! For å delta i konkurransen, trykk HER !!

#hjemmehosmoan #innelek #kjedelig #fotofrua #trenger #tips #hjelp #kreativ #utålmodig #bestute #regnværsdag #barn #baby #lek

4 kommentarer

Ida Caspara

07.06.2017 kl.13:03

Herlig lita sjarmtroll du har ♥ Ønsker dere en superfin dag :)

Jeanette

07.06.2017 kl.20:04

Ida Caspara: Tusen takk :D ønsker deg en strålende kveld!

livetmitt93

07.06.2017 kl.16:44

kos:)

Jeanette

07.06.2017 kl.20:04

livetmitt93: :)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

29, Trondheim

Gift med proff fotograf og mamma til ei lita prinsesse <3 Blogger om det meste - familieliv, klær, interiør, min hverdag og saker som opptar meg Ingen fasade, bare ærlig om meg og mitt liv!

Kategorier

Arkiv