hits

Klestips 👌

Hei alle sammen ♡

Dette er ikke et sponset innlegg, men kun et generelt tips fra meg!

Jeg har jo måttet bytte ut omtrent hele klesskapet mitt siden de aller fleste klærne er blitt for store. Jeg satt å klagde på dagens priser på helt simple ting, at en tskjorte faktisk kan koste 300kr, da bestevenninnen min gjorde meg oppmerksom på en nettside som nå leverer til Norge. Den heter Bonprix - og er heelt fantastisk 😍

De har så masse fine klær, og selv om du selvfølgelig finner ting der også som koster litt mer, er de fleste tingene billige, nesten latterlig billig faktisk.

Jeg har nå handlet meg flere ting der og er kjempe fornøyd 👏 Klærne er like fine som på bildene, de fremgår til å være av god kvalitet og er fine i str.

De har de aller fleste klærne sine i str fra ca 36 - 52,54. Så her er det str til alle!! 😃

Så anbefaler deg, hvis du er på utkikk etter noe nytt og fint, å sjekke ut bonprix.no !! De har også app, hvertfall på iphone 😁

Lite tips før du shopper, les kunde-omtalene på produktet og se hva andre har skrevet. Og str kan faktisk være litt store!

Sånn - dagens tips fra meg 👌 Kos deg med nettshoppingen og ha en flott Torsdag 💸😃

#fotofrue #tips #klær #mote #bonprix #veldigfornøyd #netthandel #billig #torsdag

Én kommentar

Nina

02.11.2017 kl.06:37

Flott tips :)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

29, Trondheim

Gift med proff fotograf og mamma til ei lita prinsesse <3 Blogger om det meste - familieliv, klær, interiør, min hverdag og saker som opptar meg Ingen fasade, bare ærlig om meg og mitt liv!

Kategorier

Arkiv